Du är välkommen som medlem i BLLF Sweden!

Länk till ny hemsida
https://sites.google.com/view/bllf-sweden/start
Från 2022 03 20 läggs nytt material här.

Medlemsavgift: 
Vuxen 100 kr, 
Stödjande medlem 250 kr, 
Ungdomar t.o.m 20 år 50 kr, 
Organisationer 250 kr.  

(Betalas en gång per år)

Bli medlem genom att betala in medlemsavgiften på
bankgiro:900-4284 eller via Swish, swish-nummer 1239004284
Märk med medlemsavgift, namn, adress, e-mailadress. 

 

Vill du betala genom autogiro med e-formulär tryck här eller ladda ner och skriva ut en ett formulär i pdf form här.  

 

Du kan även stödja arbete i Pakistan med en gåva via BLLF Sweden.

 

Månadsgivare

Som månadsgivare ger du pengar regelbundet varje månad och stödjer oss aktivt i kampen mot slaveri. För oss är det ovärderligt att veta att pengar kommer varje månad.
Du kan bli månadsgivare och stödja oss med ett valfritt månadsbelopp genom att ansluta autogiro via din internetbank eller genom att fylla i en medgivandeblankett. Medgivandeblanketten kan du skriva ut här, sedan fyller du i den, skriver under och postar till BLLF Sweden. Månadsbeloppet dras sedan i slutet av varje månad och pengarna går oavkortat till BLLF Swedens 90-konto.

Kan du inte skriva ut blanketten, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kan vi posta medgivandeblanketten till dig med port. 

Om du har e-legitimation kan du fylla i formuläret direkt här.OBS! du behöver också maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om att du fyllt i formuläret.

När du vill avsluta givandet kan du kontakta din bank eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att stoppa betalningarna.

 

 

Födelsedagsgåva

Har du en vän eller bekant som fyller år, gifter sig eller går i pension, men som redan har allt? Ge bort ett bidrag till BLLF Swedens utbildningsprojekt i Pakistan i jubilarens namn! Sätt in pengar på bankgiro 900-4284
Märk gåvan med jubilarens namn, gåvogivarens namn och den adress som gåvobeviset ska skickas till. Skriv även ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta att du vill ha ett gåvobevis skickat till respektive adress.

Har du bråttom och inte hinner vänta de 14 dagarna det tar att få hem gåvobeviset i brevlådan, skriv ut ett här eller här och fyll i själv. Julgåvobeviset finner du här.

 

Julgåva

Ge bort ett bidrag till BLLF Swedens utbildningsprojekt i Pakistan i jul! Sätt in pengar på  bankgiro 900-4284.
Märk gåvan med namnet på personen som gåvobeviset ska ges till, gåvogivarens namn och den adress som gåvobeviset ska skickas till. Skriv även ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta att du vill ha julgåvobevis skickat och till vilken adress du vill ha dem till. Har du bråttom och inte hinner vänta de 14 dagarna det tar att få hem gåvobeviset i brevlådan, skriv ut ett här.

 

Swish-gåva

Nu kan du också lätt och smidigt skänka pengar direkt via mobiltelefonen via appen Swish. Pengarna sätts in på 
swish-nummer 1239004284 och kommer direkt in på BLLF Swedens 90-konto. 

 

Tack för din gåva!

 

90_konto.png

 

Kontakta oss:

Kontaktpersoner:  Postadress:                  E-post: 
   Cecilia Karlsson: 070-508 4365   BLLF Sweden c/o Gunilla Larsson      info@bllf.se
   Britt-Marie Klang: 0510-29795   Kinnekullegatan 31      
      53232 Skara