Dag 9. (Sickat dagen efter).

"Slappardag". Läser och skriver. 32 mycket varma grader ute. Vi samtalar om verksamheten och spånar lite idéer och tankar. Göte är på väg och ska anlända i morgon förmiddag. Britt-Marie har städat och svabbat golvet i sitt rum. (Det har inte jag. Skyller på heltäckningsmattan i mitt rum.) På kontoret träffade vi Grace, ännu en gammal vän och tidigare BLLFS-aktiv med tegelarbetarbakgrund. Lite praktiskt pyssel, pengaväxling och tidningsläsning för att hålla sig sysselsatt denna dag utan egentligt program. 

Det blir lite långsamt just därför. Hade under andra omständigheter varit upplagt för en längre promenad eller en utflykt. Vi avstår emellertid detta då det skulle medföra alltför mycket arbete med de kontakter som Mir och gänget måste ta för vår skull av säkerhetsskäl. Personalen är nu ändå fullt sysselsatt med förberedelser inför nästa veckas alla möten med våra program managers och Pak PC ledamöter från Balochistan och Mardan. Dom anländer under tisdagen. Dessutom är två revisorer här från Karachi, för att under en vecka utföra revision.
Tänkte sända dagens noteringar till er via facebook, men nätet är inte tillgängligt. Händer uppenbarligen rätt ofta. Tur att vi just nu har el och belysning i vart fall. Inte heller detta är självklart. Har redan lärt mig (the hard way), att varje gång ta med ficklampa till toa/tvättrummet….

Kontakta oss:

Kontaktpersoner:  Postadress:                  E-post: 
   Cecilia Karlsson: 070-508 4365   BLLF Sweden c/o Gunilla Larsson      info@bllf.se
   Britt-Marie Klang: 0510-29795   Kinnekullegatan 31      
      53232 Skara